DCA Publikationer
Ny søgning

Kvalitetsindeks 2015 - et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugernes kvalitetsopfattelser
DCA rapport, nr. 69, 2015

Af George Tsalis, Trine Mørk og Tino Bech-Larsen

Med afsæt i Fødevareministeriets ønske om, at nutidige og fremtidige generationer af forbrugere får større fokus på fødevarekvalitet, blev der i 2014 udviklet og afprøvet et spørgeskema-instrument til afdækning af sammenhængen mellem forbrugernes opfattelse af fødevarekvalitet, måltidskvalitet og tilfredshed.
På baggrund af en videreudvikling og afprøvning af de dele af spørgeskema-instrumentet, der måler forbrugernes madlavningskompetencer, beskriver nærværende rapport (Kvalitetsindeks 2015) hvordan sådanne kompetencer påvirker forbrugernes tilfredshed med den mad de spiser, og den mad der kan købes i danske butikker.


Hent PDF   Bestil (85 kr/stk)